Полезн статии » blog.ucheben.com

Предлагани услуги

Прилагайки уменията и натрупания опит през дългогодишния си стаж, Ви предлагам богат набор от услуги:

 • Подготовка на любители шофьори и мотопедисти.
  Подготовка на водачи без никакви знания, както и на водачи от категория "B", "AM" и "А". Кратък срок на обучение по теория и практика в удобно време.
  За кат. "AM" - само теоритична подготовка. Високо ниво на подготовка Добра материална база. Ниски цени и възможност за разсрочено плащане.
 • Възстановяване на правата на водачи с отнети всички контролни точки.
  Експресно организиране на курсове и безплатно оформяне на документи за явяване на изпити за водачи, чийто всички контролни точки са отнети. Изпити по теория и практика. Педагогическа и методическа помощ на много високо ниво. Високи резултати.
 • Възстановяване на контролните точки.
  Само за два работни дни оформяне на процедурата по възстановяване на 1/3 от общия брой контролни точки - лекции, вътрешен изпит и работа с КАТ. Теоритик с богат опит, осигурени материали, ниски цени.
 • Преподготовка на водачи с малък опит и знания.
  Водачи, които са получили свидетелство за правоуправление и няколко години не са шофирали, както и водачи, на които знанията и уменията не са достатъчно да управляват самостоятелно, осигуряваме теоритична и практическа подготовка на съвременни автомобили и квалифицирани инструктори. Коректност, професионализъм, безбожно ниски цени.
 • Подготовка за бизнесмени-шофиране в сложна обстановка.
  Подготовка на шофьори - бизнесмени. Превоз на пари, ценности. Охрана и отбрана. Кормуване с лек автомобил при преследване. Управление на автомобил при много сложни условия - спукана гума, счупено предно стъкло, без светлини, без спирачки, кормуване по чер път и без път. Ориентиране.
 • Подготовка през нощта и при намалена видимост.
  Ползване на светлините през нощта и при намалена видимост при движение, при спиране, престой и паркирате. Теглене. Действия на водача при участие в ПТП. Управление по автомагистрала.
 • Опреснителни курсове по ЗДП.
  Постоянните промени в ЗДП изискват осъвременяване на знанията и недопускане на нарушения поради незнание. В извън работно време изучаване с помощта на съвременни средства за онагледяване на: начините за регулиране на движението, разположението на МПС на пътя, преминаване през кръстовище, скорост и дистанция, превоз на хора и товари денем и нощем, спиране престой и паркиране и др. Събеседване. Състезания /по желание/ по решаване на листовки. Награди. Приятни другарски срещи след завършване на курса.

При кого се провежда обучението?